Contact

Veerstraat 31
6651 AW Druten

06 425 675 86
kookkeukenbouw@upcmail.nl

Meer dan een keuken

Een keuken die aanvoelt als een modern meubel en opgaat in het interieur. Dat was de opdracht in combinatie met een moderne, rustige en schone uitstraling. Het resultaat? Een mooie moderne eetkeuken.

november 2020

Moderne maatwerk keuken appartement Nijmegen

Meer dan een keuken

Voor het centrum van Nijmegen wonen we niet klein. Toch is de beschikbare ruimte voor een keuken beperkt. Omdat Mark de keuken zo vormgegeven heeft als een los meubel langs de wand, kwam er ruimte vrij voor een grote eettafel. De keuken past perfect bij ons interieur en het ziet er opgeruimd uit. Juist omdat het een lange stoere keuken is geworden, lijkt onze kleine ruimte toch groter.

De plek waar de opdrachtgever de keuken graag wilde hebben was voorheen de woonkamer. Wat direct opvalt is dat er veel licht in de ruimte naar binnen valt. “Een keuken die aanvoelt als een modern meubel en opgaat in het interieur”. Dat was de opdracht in combinatie met een moderne, rustige en schone uitstraling. We hebben voor een moderne industriĆ«le uitstraling gekozen en hierbij veel RVS toegepast als materiaal. De hele ruimte waarin deze opmaat gemaakte keuken is geplaatst voelt als een moderne eetkeuken. Het resultaat. een moderne en rustige keuken opmaat die opgaat in het interieur.Altijd bezig met het ontwerpen en vervaardigen van prachtige op maat gemaakte keukens.

Mark Boereboom

Volop mogelijkheden voor jouw maatwerk droomkeuken

De oplossingen zijn altijd verassend en onverwacht, en dat voor een opvallend redelijke prijs.

Showmodel bekijken?