Contact

Veerstraat 31
6651 AW Druten

06 425 675 86
kookkeukenbouw@upcmail.nl

Kitchen elements

Kitchenpods is een concept van horizontaal geplaatste keukenelementen met ieder een eigen functie. Zo heb je een spoel- of kookunit maar ook ladeunits. Deze elementen kunnen apart of in combinatie worden toegepast tot een compleet keukenmeubel op poten.

Een keuken van Kitchenpods wordt uitsluitend in eigen beheer ontworpen en gebouwd, Hierdoor kunnen we materiaalkeuze vorm,- en maatvrijheid voor uw keuken opmaat garanderen.

Maatwerk met de kracht van losse keuken elementen. Wij maken uw maatwerk keuken tot een kookplaats waar prettig gewerkt wordt. Beleving van ruimtelijkheid heeft bij ons een hoge prioriteit. Kitchenpods zijn ook goed in te passen als aangebouwd keukenelement, bijvoorbeeld als spoel- of kookunit.

Een maatwerk Kitchenpod keuken zijn er in diverse maten en uitvoeringen. U kunt kiezen uit vele opties. Een ingebouwde broodoven, een kas voor kruidenplanten met groeilampen behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u persoonlijke gadgets laten ontwerpen en laten inbouwen.

Maatwerk Kitchenpod keuken

De genoemde keukenelementen kunnen gestapeld of gekoppeld worden op een robuust onderstel en zo een werkeiland op poten vormen. Ook kunnen kitchenpods als element in een klassieker ontwerp worden opgenomen als vrijstaand, als schiereiland of als wandmodel keuken. Kitchenpods is echt een maatwerk keuken concept en is volledig naar wens te personaliseren, zowel in afmeting als in materiaal. Alles wordt in eigen werkplaats met aandacht vervaardigd door kundige handen die met u meedenken.Altijd bezig met het ontwerpen en vervaardigen van prachtige op maat gemaakte keukens.

Mark Boereboom

Volop mogelijkheden voor jouw maatwerk droomkeuken

De oplossingen zijn altijd verassend en onverwacht, en dat voor een opvallend redelijke prijs.

Showmodel bekijken?