Contact

Veerstraat 31
6651 AW Druten

06 425 675 86
kookkeukenbouw@upcmail.nl

FAQ

Heeft u nog vragen over het laten maken van een keuken opmaat? Neem dan contact met mij op, ik vind niets leuker dan meedenken over het slim gebruik maken van de ruimte.

Een afspraak maken in Corona tijd?
Bij het laten maken van een maatwerk keuken draait het om precisie. Daarom is er altijd een eerste kennismakingsgesprek noodzakelijk op locatie. Samen zullen we tijdens deze kennismaking de wensen en de mogelijkheden bespreken. Ook zal ik direct de ruimte opmeten waarin de keuken moet worden geplaatst. Door het contact zoveel mogelijk te beperken en door tijdens de kennismaking een mondmasker te dragen kan dit volledig volgens de richtlijnen plaatsvinden.

Wat zijn de stappen bij het laten maken van een maatwerk keuken?
1. Kennismakingsgesprek
2. Ontwerp voorstel (3D animatie)
3. Materialen en kleuren kiezen
4. Vervaardigen keuken
5. Levering en montage
6. Service

Heb ik garantie op een Kitchenpod keuken?
Door een persoonlijke en betrokken aanpak bent u als opdrachtgever gegarandeerd van hoogwaardige service. Ik vervaardig met al mijn passie en kunde hoogwaardige industriƫle, functionele en moderne keukens gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor kan ik ook minimaal 10 jaar garantie geven.

Service/klachten
U kunt mij altijd direct benaderen en heeft altijd binnen 48uur persoonlijk contact.

Veelgestelde vragen

Wat is voor jou belangrijk bij het laten maken van een keuken opmaat?Altijd bezig met het ontwerpen en vervaardigen van prachtige op maat gemaakte keukens.

Mark Boereboom