Contact

Veerstraat 31
6651 AW Druten

06 425 675 86
kookkeukenbouw@upcmail.nl

Keukens van Mark Boereboom

De nadruk bij de keukens van Mark liggen op ruimtelijkheid, een compleet ingerichte keuken maken, zonder dat de ruimte vol staat. Dat beschouw ik als mijn missie.

Mijn kennis en interesse voor industriële vormgeving en kunst benut ik optimaal bij het prettig en praktisch invullen van leefruimte. Als zelfstandig ondernemer heb ik me met mijn bedrijf Kook Keukenbouw steeds verder gespecialiseerd in maatwerk keukens. Mijn ervaringen brachten me tot een visie die leidde naar mijn ultieme keuken: Kitchenpods.

Als zelfstandig ondernemer heb ik me met mijn bedrijf Kook Keukenbouw steeds verder gespecialiseerd in maatwerk keukens. Mijn ervaringen brachten me tot een visie die leidde naar mijn ultieme keuken: Kitchenpods.

KITCHENPODS KEUKEN CONCEPT

Kitchenpods is een maatwerk keuken concept bedacht door Mark Boereboom. Vanuit de behoefte om een complete keuken te maken zonder dat de ruimte vol staat. Het keuken concept dat verrassend eenvoudig oogt maar eindeloze mogelijkheden heeft voor het eigenzinnig inrichten van jouw droomkeuken. Een keuken op maat die het karakter heeft van een luxe meubel. Hierdoor is ruimte de ruimte ook goed te betrekken als keuken/woon ruimte.

Kichtenpods conceptAltijd bezig met het ontwerpen en vervaardigen van prachtige op maat gemaakte keukens.

Mark Boereboom

Volop mogelijkheden voor jouw maatwerk droomkeuken

De oplossingen zijn altijd verassend en onverwacht, en dat voor een opvallend redelijke prijs.

Showmodel bekijken?