Contact

Veerstraat 31
6651 AW Druten

06 425 675 86
kookkeukenbouw@upcmail.nl

Het heeft niet alleen vijf eeuwen

Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting.

april 2013

Kitchenpods keuken kantoorruimte

Lorem IpsumĀ is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.Altijd bezig met het ontwerpen en vervaardigen van prachtige op maat gemaakte keukens.

Mark Boereboom

Wil jij graag weten wat we voor jouw budget kunnen realiseren?

Maatwerk keukens voor elk budget. Maak geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak.

Kennismaken?